Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^R^R^                           :-)[>-]

0 0
možnosti
JM

Možná ten problém nahlížíte příliš úzce ....

Po druhé válce jsme byli málo poškozeni,stačilo se oklepat a navázat na tradici bohatého středu Evropy. Jenže už v 53 stát měnovou reformou brutálně okrádá všechny vrstvy obyvatel. Jenže je někde chyba a v 70 tých letech už se díváme Evropě na záda.

Vyrábíme sice usilovně ,ale pro nenáročné východní trhy,pro západ ztrácíme konkurenceschopnost. Školíme asijské soudruhy jak šít boty a tkát látky.

Když je ostnatý plot konečně stržen,jsme znovu na začátku. Průmysl zastaralý,asijská konkurence obrovská a co nejhůř  -- nikdo neumí pořádně řídit zemi.

0 0
možnosti
JH

J35a36n 35H81l89e79d53í90k

26. 3. 2014 17:07

a báťuška Vladimírovič Putin to míní všechno napravit a demokraté ho za tu snahu nemají rádi, tedy zatím, někteří mají delší vedení. Pak to rázem pochopí, že ukočírovat 7 a půl miliardy hladových krků--- po dobrém určitě nepůjde. Zvláště, když jsou lidé navzájem tak ohleduplní, vstřícní, nikdo nekrade a všichni mluví čistou pravdu. Nejvíce komunisté a jejich pomocná technická jednotka z ČSSD.

1 0
možnosti
LP

Ještě jsem měl připomenout pozici našich učitelů, kteří se pomalu stávají pro mladé, nevychované spratky a jejich tatíčky a mamičky lovnou zvěří a možná nastává čas, kdy se budou obávat o svou existenci, možná i o život. A naše legislativa na to nijak nereaguje. Asi se připravuje vyhlásit na učitele celoroční dobu hájení. Když si vzpomenu na úctu, kterou moje generace k učitelům chovala, nedovedu pochopit, kam se naše školství za ta léta dostalo. Mimochodem: kdybych já přišel domů a postěžoval si na svého učitele, ať už právem nebo neprávem, dostal bych od taťky pár facek s dovětkem, že si na něj můžu postěžovat na nádraží v lampárně. Ale my jsme měli bezvadné učitele...

8 0
možnosti
JB

J87a60n 60B80í52l55e19k

26. 3. 2014 15:57

Bohužel je to tak, ale máte za to ode mne KARMU.

7 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1547x
Přes pokročilý věk a nabyté zkušenosti stále ještě novinář...

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články